06 MAI
Dame som lader elbil

Ladeabonnement – elbillading har aldri vært enklere

Like lett som du klikker hjem ukens middager, spiller av favorittspillelisten din eller sjekker inn på treningssenteret, kan du lade elbilen din med ladeabonnement fra Ohmia Charging.

Ladeabonnement som en skreddersydd tjeneste

Med elbillading fra Ohmia Charging tar vi oss av alt som har med elbillading å gjøre, slik at det eneste du som kunde trenger å tenke på er å koble laderen til bilen.

I dette legger vi at elbillading er en tjeneste du abonnerer på, som vi skreddersyr til deg som lader bilen, fra 199,- per måned. Prisen på ladeabonnementet skreddersys ut fra flere faktorer; hva slags bil du har, hvor langt du kjører i løpet av et år og ditt lademønster. Merk at denne modellen kun gjelder for beboere i boligfellesskap som har signert avtale i henhold til ny presisering i borettslagsloven fra 2021 (les mer nederst).

 Bestill ladeabonnement her!

Alt inkludert i prisen

Ditt ladeabonnement inkluderer blant annet at vi drifter ladeanlegget, utfører tekniske kontroller, kostnadsfrie oppgraderinger av anlegget og sørger for at ladeanlegget yter best ladekapasitet til enhver tid for deg som kunde.

Fordeler for deg som sluttkunde

  • Forutsigbart og stabilt: Abonnementet inkluderer alt forbruk, nettleie, service etc.
  • Lade hjemme fra 199,-/mnd: Med ladepunkt på din p-plass er du alltid fulladet.
  • Smart lading: Anlegget fordeler tilgjengelig kapasitet og lader dermed raskere når færre biler lader samtidig.
  • Ingen etableringskostnad (gjelder ny prismodell)
  • Ingen bindingstid
  • Minimal økning av fellesutgifter samtidig som ladeanlegget øker verdien av din bolig
  • Bidrar til nullutslippsamfunnet ved å gi alle i boligselskapet lett tilgjengelig lademulighet

Finn ladeabonnementet som passer best for deg her!

Mer gunstig å være elbilist i boligselskap

I forbindelse med presiseringen av borettslagsloven gjeldende fra 1.1.2021, har vi innført en ny prismodell.

Siden loven krever at samtlige beboere i borettslag og sameier skal betale for ladeanlegg som monteres i felles parkeringsområder, har vi innført en prismodell der felleskostnadene øker minimalt samtidig som vi gir deg som ladeabonnent lavere priser og har fjernet etableringskostnaden. Det gjør det enda mer gunstig for deg som beboer å bli elbilist!


Ønsker du å få Ohmia Charging i ditt parkeringsanlegg? Tips oss om ditt borettslag eller sameie, så tar vi kontakt!


Andre nyheter

Det grønne skiftet krever gjennomførings­kraft: 1. desember blir vi Aneo.

Fornybar energi har aldri vært viktigere enn nå. For å lykkes med det grønne skiftet trengs det både innovasjon, satsing og stor gjennomføringskraft. Derfor krever det noen som går foran og baner vei. Noen som tør å se på utfordringer fra et annet perspektiv, som tør å satse nytt, og som tør å satse nå. Ikke i fremtiden. Og det er her Aneo kommer inn:

Fra og med 1. juli kommer det nye regler for hjemmelading!

Du lader kanskje på «gamlemåten» – i en jordet husholdningskontakt? Det kan du fortsette med hvis du skal nødlade, men nye installasjoner må nå følge den reviderte NEK 400-standarden.

Skal du på ferie med elbil i sommer? Vi gir deg tipsene for en suksessfull tur!

Det er sommer. Det blir (forhåpentligvis) sol. Det er tid for å dra på ferie på (lande)veien med elbil. Her har vi samlet noen smarte tips og råd som du kan ha med deg på turen.